Finn den beste regulerbare sengenRegulerbar seng

Det er mange fordeler ved en regulerbar seng. Det aller beste er selvfølgelig at den kan innstilles slik at den passer til kroppen din uansett om du har lyst til å sitte eller ligge. Det er mange som har fjernsyn på soverommet og med en regulerbar seng er det ingen sak å justere sengen slik at man sitter behagelig mens man ser på tv, for deretter å justere den ned igjen til liggeposisjonen.

Kanskje du gjerne vil ligge høyere med hodet enn partneren din eller kanskje med beina litt hevet? Vi er alle sammen forskjellige og har ulike behov – også når vi ligger. Dette kan en regulerbar seng hjelpe deg med. Med en regulerbar seng slipper du å skulle hente puter andre steder i hjemmet og kjempe med å få dem på plass bak ryggen og nakken, slik at du kan lese eller se tv.

Regulerbare senger for flere grupper

Regulerbare senger er et opplagt valg for flere grupper. Det er virkelig behagelig for gravide å ha en regulerbar seng, siden man ofte kan ha problemer med for eksempel vann i bena når man er gravid. Ved å kunne heve fotenden kan man minske disse plagene. Det er dessuten også lettere å amme i en regulerbar seng.

En del av de skavankene man får som eldre kan også lindres ved å ha en regulerbar seng. Igjen er det kanskje deilig å kunne heve føttene litt, og en regulerbar seng flytter seg ikke rundt omkring, slik puter kan ha en tendens til å gjøre.

Uansett om du har behov for en regulerbar seng eller bare kunne tenke deg en fordi den er komfortabel og nyttig, så handler det om å finne en seng av god kvalitet. Nedenfor har vi beskrevet tre fantastiske regulerbare senger, som absolutt alle vil kunne ha både glede og nytte av.

Ideel Harmoni regulerbar sengbeste regulerbar seng

→ Les mer om Ideel Harmoni her og kjøp

Det viktigste man skal kikke etter når man skal finne en god regulerbar seng, er god kvalitet og sunne råvarer – og nettopp det finner du i denne sengen. Selve rammen er laget av solid svensk furu og utgjør sengens grunnlag. Dette er essensielt for det høye komfortnivået i Ideel Harmoni. Hvis du gjerne vil ha en seng som kombinerer kvalitet og komfort på høyeste nivå så er dette sengen for deg.

Høye ben

Ideel Harmoni er en spesiell seng. Den skiller seg nemlig fra alminnelige senger ved at den har høyere ben enn de andre. Ikke bare fører det til et mer eksklusivt utseende og uttrykk, men det gjør den også mer praktisk. De høye benene gir nemlig også mer plass, hvilket gjør at den passer inn i de aller fleste soverom.

Komforten først

Det aller viktigste ved en seng komforten og kvaliteten, og det får du så det holder med denne sengen. Den har nemlig hele tre madrasslag med fem komfortsoner og hele 220m2 pocketfjær per kvadratmeter. Det anbefales egentlig ikke å gå etter den sengen man synes føles fantastisk å ligge i umiddelbart, men med Ideel Harmoni gjør vi et unntak. Den er nemlig utrolig komfortabel med én gang man legger seg i den, og den kommer garantert til å hjelpe deg til å få en helt fantastisk og uvurderlig nattesøvn. Les mer om og bestill Ideel Harmoni her.

Jupiter regulerbar sengregulerbar seng best

→ Les mer om Jupiter her og kjøp

Denne danskproduserte regulerbare sengen kan justeres slik at den passer nøyaktig til dine behov. Selve madrassen er fylt med pocketfjær og omgitt av polyetherskum. Årsaken til at man bruker denne typen skum i denne sengen er at skummet er både komfortabelt og holdbart, og nettopp holdbarheten er viktig når det gjelder regulerbare senger, siden det er så mye bevegelse i dem.

Du kan trygt ligge i sengen og finne den helt riktige posisjonen ved hjelp av en liten fjernkontroll. Den er trådløs, så her er det ingen ledning du skal forholde deg til og du behøver heller ikke bekymre deg om du sliter ut sengen med alle justeringene du foretar deg. Sengen er nemlig laget av ekstremt langtidsholdbare komponenter, noe som også sikrer at komforten alltid er fremragende, natt etter natt.

Juster i vei

Jupiter har alt det en god regulerbar seng skal ha. Den enkle fjernbetjeningen gir deg enkel adgang til å justere sengen slik du vil ha den, uten at sengen bråker og knirker underveis. Det hele foregår lydløst og kjapt, slik at du ikke behøver å være redd for å vekke andre hvis du skulle ønske å justere sengen midt på natten.

Ventilasjon og tilpasning

Fjærmadrassen har som sagt en polstring av polyetherskum, hvilket er med til å ventilere madrassen slik at den holder seg frisk og behagelig. Polstringen samarbeider dessuten med pocketfjærene i madrassen, som gjør at den kontinuerlig tilpasser seg kroppen din. Les mer om og bestill Jupiter her.

Venus regulerbar sengregulerbare senger

→ Les mer om Venus her og kjøp

Vi er alle sammen forskjellige og en god seng skal ta høyde for nettopp det. Den skal nemlig kunne tilpasse seg ulike behov. Denne regulerbare sengen gir nettopp personlig tilpasset støtte og i tillegg til personlig støtte, får du også sublim komfort og kvalitet.

Bevegelsesfrihet

I fjærmadrassen er det moderne pocketfjær. Disse fjærene tilpasser seg kroppens konturer og bevegelsene dine. Disse fjærene er igjen polstret med hybridskum. Hybridskum er ekstremt langtidsholdbart, og gir en omfavnende og elastisk støtte. Den elastiske støtten er med til å gi deg større bevegelsesfrihet, noe som er viktig for at du kan forbli i en dyp søvn så lenge som mulig uten avbrytelser. Hver natt beveger vi på oss, og elastisiteten er med til å dytte litt tilbake når du snur deg om natta slik at du ikke behøver å bruke mange krefter på det. Dette minsker risikoen for at du våkner opp.

Personlig støtte

Hybridskummet som omgir pocketfjærene er det mest elastiske og holdbare skummet som produseres i Danmark, men Venus har attributter. Selve fjærmadrassen har nemlig hele 7 komfortsoner hvor alminnelige regulerbare senger ”bare” har 5. Komfortsonene er plassert slik at kroppens ulike deler får unik støtte. Hodet og skuldre skal naturligvis ha en annerledes støtte enn legger og hofter. Det hele tilpasses personlig og du sikres en optimal støtte – uansett hvordan du ligger. Les mer om og bestill Venus her.